Referens

Läs om våra referenser

malmoParkering_logo

Parkering Malmö fick en framtidsinriktad, användarvänlig och integrerad lösning

Parkering Malmö är ett fullserviceföretag inom parkering. På Malmö stads uppdrag ansvarar de även för övervakning av gator och torg i Malmö, service av biljettautomater och fordonsflyttning. Parkering Malmö har 130 anställda och en omsättningen på 220 miljoner kronor.

Uppdraget

Att ersätta en egenutvecklad lösning med ett komplett uthyrnings- och debiteringssystem med tillhörande kundreskontra för parkeringsverksamhet.

Resultat

Parkering Malmö fick en framtidsinriktad, användarvänlig och integrerad lösning med effektiva processer för styrning, uppföljning och support av den totala parkeringsverksamheten – med tonvikt på uthyrning och fakturering. Systemet administrerar på ett enkelt sätt parkeringsverksamheten med allt från upprättande av avtal, hantering av parkeringstillstånd till att distribuera den månatliga fakturan.

Vi har nu ett system som är heltäckande vad det gäller processer, styrning, uppföljning, support och som ger oss komplett information om våra parkeringsanläggningar. Vi sätter också stort värde på en professionell och långsiktig relation där kompetens, öppenhet och en positiv inställning är viktiga ledord, säger IT-chef Susanne Björkman-Nilsson på Parkering Malmö.